KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 14-Nov-2008 07:39 Email | Share | Bookmark
Baju Anum

Alkisah baju Anum..ni pun kes hantar last minit. Sekarang ni memang tengah relax dari tempahan,so boleh lah tolong sesapa yg betul2 memerlukan.ada masa 2 hari je nak jahit...kalau lah bg awal2..boleh jahit full kat depan baju tu.ni sempat jahit bunga je...
kat tengah bunga di jahit sisik ikan 3 lapis,dikemaskan dgn 3 serangkai ditengah2.keliling bunga just jahit jelujur 1 manik..
lengan yang 2 lapis tu jahit manik tabur nipis (nipis coz nak cepat siap)
walau apa pun emm pink tetap sweet..







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net