KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Sep-2008 08:39 Email | Share | Bookmark
Manik-manik lebaran

Salam semua ;

Sungguh sibuk di bulan Ramadhan ni. Ni antara koleksi yg sempat di tangkap gambar. tahun ni rasanya x banyak ambik tempahan,tapi...still x sempat juga nak mem'bling-bling' kan baju sendiri.. Next raya may b kena siapkan awal2 utk baju sendiri.

Kepada semuanya yg telah menempah,terima kasih dan harap berpuas hati. Yang emel atau leave komen/pertanyaan tapi x sempat saya balas,maaf banyak2.mungkin terlepas pandang dsb..

Kepada yg bertanya kelas, saya akan update nanti yer..

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf jika ada kesalahan sama ada disedari atau tidak..kerana lumrah manusia tidak lepas dari melakukan kesilapan.

Jumpa lagi..


Manik bintang kecil, 2 pasang baju special utk anak2 dara kak Liza, Dina & Inca.


Manik tabur (very colorfull baju), just jahit di lengan je coz last minit request,x sempat laa nak jahit kat leher - Kak Liza




Iringan mutiara. Lengan dan leher (1 layer) --> Kak Ana




Sweet leaf dan manik pintalan. Dijahit di belahan kebaya dan lengan --> Haslind




Manik iringan mutiara 2 layer dijahit di lengan dan belahan kebaya. -->Lyn




Manik tabur dijahit pada hujung lengan dan bawah baju. -->Lyn

Quote:
Rita --> tq. Maaf lambat respond.buku yg u beli tu lah (BEADS SEQUINS EMBROIDERY) yg sesuai utk beginner(pendapat peribadi)
Sue --> Selamat hari raya sue.maaf zahir batin.tempahan ok lah...larat dgn x je nak buat.jom lah beraya umah akak
Chempaka --> Wsalam.boleh nak join.klu betul2 minat,pls emel me.Seremban lom ada plan ke sana lah..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net