KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Sep-2008 04:11 Email | Share | Bookmark
Manik tabur Cikpon & Beriring 4 layer Haslind

Emmm..lama sungguh x update hasil jahitan manik..memang bz banget sejak dari bulan 8 hari tu...
ada beberapa koleksi yang x sempat nak ambik gambar..ni antara yang ada dalam simpanan..




Baju Haslind. Beriring 4 layer,dijahit pada hujung lengan dan bawah baju. Sempat lah Lin melaram kenduri hari tu yer??... . Lagi satu baju,sabar ye Lin, jangan bimbang sempat bergaya di hari raya ni..



Baju Cikpon. Nak jahit manik tabur pada lengan. Baju kurung moden dgn lining (lengan 2 lapis). Bahagian atas lengan just jahit jelujur 3 manik...Tak sempat pakai untuk konvo, dapat pakai untuk raya ok lah kan???.. Next time kalau nak hantar, awal2 sikit nooo..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net