Want your
own Fotopage?






 
KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 30-Dec-2008 04:59 Email | Share | Bookmark
BUKU TERBARU : SULAMAN MANIK,KRISTAL & BENANG - ROSITA JAAFAR

SALAM SEMUA,

JIKA BERMINAT DENGAN BUKU TERBARU BELIAU,BOLEH DAPAT KAN DARI SAYA.. HARGA RM39.90. POS LAJU SEMENANJUNG RM7+. TOTAL :RM47








Charge penghantaran :
* info : berat buku 500g++
*semenanjung : pos laju rm7.23
*sarawak : pos laju RM10.50
* Sabah : pos laju RM 11.80
** Sekitar Rawang - boleh ambik di Bandar Tasik Puteri/temujanji may b boleh jumpa di bandar rawang
** Putrajaya - ambik kat Precint 9, Putrajaya

Prosedur beli buku :
1 - Bank in rm39.90 + kos pos laju rm7.23 : jumlah rm47 (semenanjung)
Akaun Maybank : 162740049214 (Mohamad Hal-Amin Abas)
2 - Email kan bukti pembayaran ke zalmilah@yahoo.com (maybank2u)/simpan slip pembayaran sehingga saya pastikan bayaran telah diterima.
3 - Call/sms saya 019-3440384,inform payment dah dibuat
4 - Bagi alamat melalui sms atau email
5 - Inform bila buku sudah selamat sampai.

untuk pembelian lebih dari 1 buku,pls emel/call/sms saya utk mengetahui charge penghantaran.

Penghantaran ambil masa 1-2 hari selepas pembayaran dibuat.

Lihat juga buku-buku lain yang berkaitan di muka berikutnya..

Quote:
Ina --> tq di atas komen membina
Ija -->
Aida --> xde kit.akak xde jual starter kit.tp perasan mcm ada beader yg jual.cuba cari ye..
Deyna --> okay..
Fiza --> check emel
Amy --> bleh jer..
Norafi--> tq. i dah put harga..
Kak Norli --> ok kak,apa2 hal just emel/call or sms k?..
Ija --> yes ija..memang best!!!
Afi --> wa'alaikumsalam.saya dah reply di emel, jika x terima pls inform..
Lina --> lebar tu terpulang lah..ada yg buat 1 inci,1/2 inci,2 inci pun ada..
Liza --> yup,memang senang,cuma perlukan sedikit kesabaran,ketelitian & kreativiti


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net