KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Jan-2008 03:12 Email | Share | Bookmark
Lingkaran bunga Rosette

Lama x update... , ada beberapa helai baju x sempat nak snap gambar dah bg kat tuan punya.. lately a bit bz.. uhuuuhu..

Terima kasih pada Saaidah kerana sabar menunggu...
Baju ni sebenarnya dah siap dijahit manik beriring pada hujung lengan,oleh kerana mcm x berapa menyerlah baju tu, customer request nak tambah2 manik bagi lagi cun... so, i pun make over ler..
so Saaidah,hope u like it!..






Quote:
sue -->tq..tq..tq..
pepari -->
Zai --> ... thanks a lot pada u sudi promote my class kat ur web.don worry,masa kelas i,i bg tau juga u ada bukak booth kat amcorp mall.. tu lah kan...pusing2 situ jugak..
Amoy --> promote jgn x promtote...
Syafini --> check ur emel k?..
BeautyNthebeads --> uhuhuuhhu...tu lah..lately ni bz,..anak2 plak kurang sihat.. upload gambar mana yang sempat je...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net