KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 1-Dec-2006 06:03 Email | Share | Bookmark
Tentang saya

 
Menceburi bidang jahitan manik sejak 2004,iaitu selepas mengikuti kelas asas sulaman manik/labuci anjuran FTIM Designing Centre. Aktif mengadakan kelas-kelas asas sulaman manik labuci sejak 2006. Memang meminati seni jahitan manik, dan tidak menyangka pendapatan dari bidang ini sangat bagus. Ia bukan sekadar hobi, malah boleh menjana pendapatan sampingan. Terutama kepada suri2 rumah.

Semasa mengikuti bengkel sulaman manik labuci dengan Puan Rozita Jaafar, rasa tidak percaya bila beliau beritahu bahawa upah untuk menjahit manik mahal hingga mencecah ribuan ringgit!!
Bila cuba2 mengambil upah,saya dapati ada kebenaran kata2 beliau.(walau pun belum pernah mengambil upah hingga ribuan ringgit )

Bagi kaum wanita / lelaki(bg yg berminat), boleh cuba bidang ini sebagai hobi disamping menjana pendapatan sampingan yang pasti tidak mengecewakan...


terima kasih kerana membaca...
Jadi,apa lagi..jom pelajari teknik2 asas jahitan manik labuci bersama saya. Boleh semak jadual di muka depan my fotopages. Bagi yang tidak berkesempatan mengikuti kelas,boleh dapatkan buku2 berkenaan dari saya. Sila klik link yg berkaitan di sebelah kiri FP ini.

sekadar berkongsi pengalaman...
[/b]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net