KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Oct-2007 03:26 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur : Raya Edition

closeup
lengan
lengan1
Baju raya Sue,manik tabur dan manik berpintal pada lengan..

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua pengunjung Fp Sweetbeads.. Maaf zahir batin.
Kepada yang menunggu kelas,inyaallah...(tgh susun schedule).. tarikh/masa akan diberitahu melalui emel atau sms yer?...


Monday, 1-Oct-2007 08:18 Email | Share | | Bookmark
Kuntum-Kuntum Kasih (KKK/3K)

3K
3K-both lengan
3K-tengah lengan
View all 4 photos...
KKK (3K) --> baju dah banyak bunga2...so kat lengan just jahit kuntum2 bunga shj..

Special design untuk Lin...actually dia nak yg simple je..tp sekali-sekala melaram dgn kerdipan manik sempena hari raya ni,apa salahnya...


Monday, 24-Sep-2007 05:35 Email | Share | | Bookmark
Pintalan 2 layer

leher pintalan 2 layer
closeup


Pintalan 2 layer -->. di jahit kat leher je. Suhaili ni nak yang simple...
Harap2 suka lah ye?...


Monday, 24-Sep-2007 05:17 Email | Share | | Bookmark
Sweet Leaf & Manik Berpintal

lengan sweetleaf & pintalan
close up sweetleaf & pintalan
bawah baju pintalan
Ini adalah kombinasi design sweet leaf n manik berpintal, dijahit pada lengan.
bawah baju hanya jahit manik berpintal sahaja...


lyn,baju on the way,cuci2 mata kat sini dulu...



Friday, 14-Sep-2007 04:24 Email | Share | | Bookmark
Preview untuk LYn

lengan berpintal
berpintal
bawah baju krim
Hai lyn..x sabo2 yer nak tgk baju...
ni akak preview 2 baju dulu.yg kebaya hijau dah siap,sekarang tgh buat baju kaler krim...
tapi gambar baju hijau tu kurang jelas..
yang lain2 tu sabo ek...nanti dah siap akak paste kat sini


Kepada yang lain,bersabar lah menunggu baju masing yer?...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net