KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Jan-2008 03:12 Email | Share | | Bookmark
Lingkaran bunga Rosette

Lama x update... , ada beberapa helai baju x sempat nak snap gambar dah bg kat tuan punya.. lately a bit bz.. uhuuuhu..

Terima kasih pada Saaidah kerana sabar menunggu...
Baju ni sebenarnya dah siap dijahit manik beriring pada hujung lengan,oleh kerana mcm x berapa menyerlah baju tu, customer request nak tambah2 manik bagi lagi cun... so, i pun make over ler..
so Saaidah,hope u like it!..






Quote:
sue -->tq..tq..tq..
pepari -->
Zai --> ... thanks a lot pada u sudi promote my class kat ur web.don worry,masa kelas i,i bg tau juga u ada bukak booth kat amcorp mall.. tu lah kan...pusing2 situ jugak..
Amoy --> promote jgn x promtote...
Syafini --> check ur emel k?..
BeautyNthebeads --> uhuhuuhhu...tu lah..lately ni bz,..anak2 plak kurang sihat.. upload gambar mana yang sempat je...


Monday, 31-Dec-2007 10:08 Email | Share | | Bookmark
Manik jejurai Fiza

lengan
lengan & bawah baju
Baju ni dah lama siap...dah bawak g dinner pun...
baru sempat nak upload gambar... memang glamer abis...






Quote:
Lily --> hehhehe jgn le sampai juling mata tu.. .saya akan cuba perbaiki mutu gambar..sabar yer..tgh belajar lagi nih..
Tini --> Yup,ni ler baju yang akak citer tu.Rajin x rajin kena buat gak,dah customer nak gitu. penat,tapi bila dah siap..wow!!!! rasa i plak nak pakai baju tu..
Nnt email akak hasil jahitan tini yer..
Zab --> Akak dah email.check ya..
Pepari --> Mutu gambar memang masalah utama.psssttt..akak ada emel u..


Wednesday, 12-Dec-2007 07:09 Email | Share | | Bookmark
WIP - Lingkaran Bunga Rosette & Manik jurai2

Lingkaran Bunga Rosette
Bunga Rosette
Manik jurai2
Lama menunggu,preview sini dulu ;

Lingkaran bunga rosette untuk Saaidah, Manik jurai pada lengan n bawah baju untuk Fiza






Quote:
nbead --> ya,boleh saje cedok idea mana2 yang berkenan..saling bertukar2 idea
beautynthebeads --> selamat hari raya...semoga bisnes terus maju yek..
safa --> u rawang di mana? boleh cari kat kedai sederet maidin rawang.ada 2 kedai kalau x silap.


Friday, 7-Dec-2007 11:07 Email | Share | | Bookmark
Miza

 
 
 
Ok ek Miza design ni. pening gak kepala nak pk nak buat apa ngan baju ni. .



Quote:
Ninie --> tq..tq.. .ya, ninie boleh cuba buat.simple je tu..
Aleen --> kita borak2 thru ym je ek?..senang skit
Ajwadiah --> akak try to emel u,tp x bleh go thru..boleh emel akak?atau just check schedule terbaru kelas manik utk bulan Feb 08.Akak baru je update..
Nina --> oooo,u yang beli buku dari akak yer..sabar k..nanti kalau dah sampai buku jangan lupa inform taw!!!


Monday, 3-Dec-2007 03:01 Email | Share | | Bookmark
V-Shape

V shape
V shape1
closeup
Untuk Yun yang menggemari V-shape. Nak try yang simple2 dulu katanya..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net