KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Mar-2008 08:49 Email | Share | | Bookmark
Untuk si cantik manis

 
 
 
emmm..x de idea nak bagi nama apa utk design ni...
semoga semakin bertambah seri si gadis dengan hiasan manik pada leher dan lengan busana polos ini..


Kepada yang emel/leave comment membina di fp ni,terima kasih ye.. selamat maju jaya untuk anda semua...pertanyaan2 yang belum terjawab,harap bersabar...
jika x reply di fp,saya akan emel...

datang lagi yer..


Quote:
haida --> tq..
ibeads --> tq...jahit yang mcm gegelung tu dulu,then baru jahit bunga.nnt cubalah..


Monday, 31-Mar-2008 08:12 Email | Share | | Bookmark
Beriring 4 layer (III version) & beriring 2 layer

 
 
 
Baju hijau dijahit manik beriring 4 layer mengikut permintaan Lin...

Merah menyala milik Ina..nak yang simple2 jek...



Tuesday, 4-Mar-2008 07:36 Email | Share | | Bookmark
Baju nikah Ana

depan baju n lengan
lengan
Baju dah siap..
Selamat Pengantin Baru untuk Ana

baju Ana ni kain organza (kalau x salah la yer.. ) dengan lining di bahagian badan dan lengan.
sulaman corak daun menjalar di tengah2 depan baju,di highlight dengan manik dan labuci mangkuk ...
di bahagian lain,just lukis,follow corak yg sedia ada n jahit manik corak yg sama...

Ni kat depan baju




Quote:
preciousofyou -->
Beauty --> hehhehe...tu sudah semestinya beauty..
Ibeads --> yup akak dah melawat2 ur fp.keep on beading yeaa..
Faheems78 --> sabar yer..dah siap sepenuhnya nnt akak show kat sini..tunggu ..


Wednesday, 13-Feb-2008 07:39 Email | Share | | Bookmark
Just for Untie Rosnah

lengan n leher
leher
lengan


[b]Assalamualaikum semua...terima kasih coz sudi menjengah2 fp ni.x kisah le walau apa pun tujuannya..sama ada nak tgk schedule kelas ker.. nak menempah ker... saje tgk2 ker.. tgh cari idea ker... tiba2 terjumpa ker... ..terima kasih yer...

Ni baju Untie Rosnah, untuk majlis akad nikah Rose pada 29 Feb 08 ni.. Selamat menerima menantu yer untie.
Untuk Rose, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...


Lepas ni turn baju Ana plak...





Tuesday, 29-Jan-2008 07:05 Email | Share | | Bookmark
Baju Nikah Jue

 
 
 
Tahniah yer Jue,..selamat menempuh alam rumahtangga..





[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net