KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Jan-2009 06:18 Email | Share | | Bookmark
Baju kak Ieja - 1st

Yang ni plak, asalnya design SWEET LEAF. Then saya tambah swirl di antara satu leaf dgn leaf yang lain. Gunakan teknik jahitan yang sama (tali air) dgn gelombang tu (betul ek panggil gelombang?..hehheh boleh lah kot.. )






Tuesday, 13-Jan-2009 05:40 Email | Share | | Bookmark
NEW - WATER ERASEABLE PEN



UPDATE 23 MAC 2009 : TIADA STOK !!! (boleh order dulu,saya akan maklumkan bila stok ada..emel saya untuk order..tq)

Harga : RM8.00
Warna : Biru
Pen untuk melukis di atas fabrik. Mata lebih halus berbanding kapur jahit.
Menjadikan kerja2 melakar corak/lukisan anda lebih mudah !!!

kos pos express rm2.50
kalau nak COD,boleh pick kat PRECINT 9,PUTRAJAYA or BANDAR TASIK PUTERI,RAWANG.
(pls call/sms me for details location - 0193440384)
jika beli bersama2 buku,kos pos utk pen free,coz dah termasuk dgn kos pos buku...


Tuesday, 30-Dec-2008 04:59 Email | Share | | Bookmark
BUKU TERBARU : SULAMAN MANIK,KRISTAL & BENANG - ROSITA JAAFAR

SALAM SEMUA,

JIKA BERMINAT DENGAN BUKU TERBARU BELIAU,BOLEH DAPAT KAN DARI SAYA.. HARGA RM39.90. POS LAJU SEMENANJUNG RM7+. TOTAL :RM47








Charge penghantaran :
* info : berat buku 500g++
*semenanjung : pos laju rm7.23
*sarawak : pos laju RM10.50
* Sabah : pos laju RM 11.80
** Sekitar Rawang - boleh ambik di Bandar Tasik Puteri/temujanji may b boleh jumpa di bandar rawang
** Putrajaya - ambik kat Precint 9, Putrajaya

Prosedur beli buku :
1 - Bank in rm39.90 + kos pos laju rm7.23 : jumlah rm47 (semenanjung)
Akaun Maybank : 162740049214 (Mohamad Hal-Amin Abas)
2 - Email kan bukti pembayaran ke zalmilah@yahoo.com (maybank2u)/simpan slip pembayaran sehingga saya pastikan bayaran telah diterima.
3 - Call/sms saya 019-3440384,inform payment dah dibuat
4 - Bagi alamat melalui sms atau email
5 - Inform bila buku sudah selamat sampai.

untuk pembelian lebih dari 1 buku,pls emel/call/sms saya utk mengetahui charge penghantaran.

Penghantaran ambil masa 1-2 hari selepas pembayaran dibuat.

Lihat juga buku-buku lain yang berkaitan di muka berikutnya..

Quote:
Ina --> tq di atas komen membina
Ija -->
Aida --> xde kit.akak xde jual starter kit.tp perasan mcm ada beader yg jual.cuba cari ye..
Deyna --> okay..
Fiza --> check emel
Amy --> bleh jer..
Norafi--> tq. i dah put harga..
Kak Norli --> ok kak,apa2 hal just emel/call or sms k?..
Ija --> yes ija..memang best!!!
Afi --> wa'alaikumsalam.saya dah reply di emel, jika x terima pls inform..
Lina --> lebar tu terpulang lah..ada yg buat 1 inci,1/2 inci,2 inci pun ada..
Liza --> yup,memang senang,cuma perlukan sedikit kesabaran,ketelitian & kreativiti


Tuesday, 30-Dec-2008 04:55 Email | Share | | Bookmark
SULAMAN BENANG & MANIK LABUCI (RM60.00)

UPDATE : 23 MEI 2009

BUKU INI DIJUAL PADA HARGA RM55.00 (BELUM MASUK POS) SELAGI STOK MASIH ADA..
BUKU INI ADA 312 MUKA SURAT







Charge penghantaran :
*info : berat buku 1kg++
*semenanjung : pos laju rm9.85
*sarawak : pos laju RM14.45
* Sabah : pos laju RM17.00
** Sekitar Rawang - boleh ambik di Bandar Tasik Puteri/temujanji may b boleh jumpa di bandar rawang
** Putrajaya - ambik kat Precint 9, Putrajaya

Prosedur beli buku :
1 - Bank in rm60.00 + kos pos laju rm9.85 : jumlah rm69.85 (semenanjung)
Akaun Maybank : 162740049214 (Mohamad Hal-Amin Abas)
2 - Email kan bukti pembayaran ke zalmilah@yahoo.com (maybank2u)/simpan slip pembayaran sehingga saya pastikan bayaran telah diterima.
3 - Call/sms saya 019-3440384,inform payment dah dibuat
4 - Bagi alamat melalui sms atau email
5 - Inform bila buku sudah selamat sampai.

untuk pembelian lebih dari 1 buku,pls emel/call/sms saya utk mengetahui charge penghantaran.

Penghantaran ambil masa 1-2 hari selepas pembayaran dibuat.


Tuesday, 30-Dec-2008 03:28 Email | Share | | Bookmark
BEADS SEQUINS EMBROIDERY/SULAMAN MANIK & LABUCI (RM39.90)







Charge penghantaran :
* info : berat buku 500g++
* semenanjung : pos express rm4
*semenanjung : pos laju rm7.23
*sarawak : pos laju RM10.50
* Sabah : pos laju RM 11.80
** Sekitar Rawang - boleh ambik di Bandar Tasik Puteri/temujanji may b boleh jumpa di bandar rawang
** Putrajaya - ambik kat Precint 9, Putrajaya

Prosedur beli buku :
1 - Bank in rm39.90 + kos pos laju rm7.23 = rm47.00 (semenanjung)
Akaun Maybank : 162740049214 (Mohamad Hal-Amin Abas)
2 - Email kan bukti pembayaran ke zalmilah@yahoo.com (maybank2u)/simpan slip pembayaran sehingga saya pastikan bayaran telah diterima.
3 - Call/sms saya 019-3440384,inform payment dah dibuat
4 - Bagi alamat melalui sms atau email
5 - Inform bila buku sudah selamat sampai.

untuk pembelian lebih dari 1 buku,pls emel/call/sms saya utk mengetahui charge penghantaran.

Penghantaran ambil masa 1-2 hari selepas pembayaran dibuat.


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net