KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 22-Jul-2007 04:04 Email | Share | | Bookmark
Manik lingkaran

leher
bawah leher
lengan
View all 5 photos...
Idea asal Lingkaran Kasih (msdnoraini)..credit to her

Manik lingkaran dijahit pada hujung lengan dan leher. Special for Kak Fara's sweet daughter...

Tempahan untuk hari raya -->dibuka sehingga awal bulan 9 (setakat ini atau mungkin akan ditutup lebih awal).

email :zalmilah@yahoo.com
ym : zalmilah
hp : 019-3440384


Sunday, 22-Jul-2007 01:11 Email | Share | | Bookmark
Circle Beads,Manik beriring,Manik tabur,Manik beriring jurai2

circle beads
circle beads closeup
Manik tabur
View all 8 photos...
Beberapa minggu kebelakangan ni bz dgn beberapa beads work..

Khas untuk Fati (circle beads & manik tabur & manik beriring 2 layer) dan Pn Idawati (Manik beriring dgn jurai2)
terima kasih dan harap berpuas hati ye..


Kepada kak Idawati dan semua warga Brunei,thanks a lot di atas layanan baik semasa kelas manik di Putra Idaman. Welcome to beading world..


Sunday, 8-Jul-2007 23:54 Email | Share | | Bookmark
Baju nikah adik Me

bunga lace
bunga lace1
closeup
View all 5 photos...
Baju nikah adik Me...kurung moden kain lace...dengan lengan ala2..a go go..
Dijahit dengan manik kaler biru untuk dipadankan dgn sampin lelaki...


* Tempahan untuk raya (sahaja) masih dibuka...

email : zalmilah@yahoo.com
ym :zalmilah
h/p : 019-3440384




Thursday, 21-Jun-2007 06:49 Email | Share | | Bookmark
manik tabur,manik beriring jurai2,manik berpintal

manik tabur kak fara
manik beriring dgn jurai2
close up manik jurai2
View all 4 photos...
last week bz..la ni baru sempat nak upload gambar...

manik tabur --> special dedicated to kak fara.manik tabur dijahit rapat2.dijahit pada lengan dan leher.kat leher dihias dgn diamond kaler purple (tp bukan yg asli ler)

manik beriring dgn jurai2 --> huh!boleh tahan letihnya buat jurai2 di bawah baju.(keliling tau!)...tp bila dah siap,memang nice n sweet...
baju kurung dijahit manik beriring pada leher,lengan n bawah baju.bawah baju ditambah lagi dgn manik jurai2...memang glamer abis.tu baju Fiza...


manik berpintal ---> simple tapi menaik kan lagi seri baju tu.
Harap semua tuan punya baju berpuas hati..

email :zalmilah@yahoo.com
ym : zalmilah
h/p : 019-3440384


Thursday, 31-May-2007 04:04 Email | Share | | Bookmark
Bunga Lalang

lengan
tengah lengan
close up
nantikan koleksi yang seterusnya....
may be take time skit nak siapkan sebab banyak buat kerja lain...hehhehe
nasib baik tuan punya baju x urgent nak pakai baju tu...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net