KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Jun-2009 07:00 Email | Share | | Bookmark
Manik tabur syida..

lengan & leher
leher
lengan
Ini lagi satu koleksi yang terperam lama...
syidah,hope u suka setelah sekian lama.......

Quote:
Jun --> tq. buat bunga+ranting+daun dulu,then baru penuhkan yang lain...

knani --> tq.orait,nanti i datang melawat2..


Monday, 15-Jun-2009 23:42 Email | Share | | Bookmark
tudung ala Dato' Ct with renda & manik

 
 
 
View all 4 photos...
emm bila dapat tudung ni untuk dijahit manik, rasa teruja hendak menjahitnya sendiri..
so nantikan koleksi tudung sebegini versi sweetbeads..

tudung2 ni dari fabrik sifon..memang nice, terutamanya untuk meraikan majlis-majlis yang istimewa..

tudung warna purple & turqoise di jahit manik tabur atas tudung, yang kaler pink just meriahkan renda dengan manik-manik..
eemmm model-model tu anak2 i ler..

Quote:
sue - yeaaa..one more step..
veen - yer veen,anak2 i dah order dah..soh mamanya buatkan utk dia orang..
sariza & unnamed - nnt kalau ada stok untuk dijual,saya akan iklankan di sini.


Monday, 15-Jun-2009 23:27 Email | Share | | Bookmark
Manik tabur Yus

 
 
 
Salammmm..

baju ni dah berkurun lama disiapkan.. ni baru berpeluang ditayang2kan...
manik tabur pada leher dan lengan...


Tuesday, 5-May-2009 01:16 Email | Share | | Bookmark
KELAS MANIK/LABUCI - PUTRAJAYA 27 JUN 09

Next class :

TARIKH ;11 Julai 2009 (SABTU)
MASA : 10.00 PG
TEMPAT ; PRECINT 9,PUTRAJAYA
BAYARAN RM150 - 20 JENIS JAHITAN (TERMASUK BAHAN2 & LUNCH)
PESERTA 10 ORG SHJ...DEPOSIT RM50

** untuk melihat gambar-gambar kelas terdahulu, boleh lawati http://zalmilah.blogspot.com

KEPADA SESIAPA YG BERMINAT,BOLEH CONTACT SAYA UNTUK BOOKING TEMPAT
(full address akan di sms kepada peserta yg confirm nak join)

Prosedur ikuti kelas manik :
1 - Akaun Maybank : 162740049214 (Mohamad Hal-Amin Abas)
PERINGATAN : JIKA PEMBATALAN DIBUAT DI SAAT2 AKHIR,WANG DEPOSIT TIDAK AKAN DIKEMBALIKANKAN, KERANA IA MELIBATKAN KOS PENGENDALIAN (SEWA TEMPAT & PENGANGKUTAN).
** JIKA BENAR2 TIDAK DAPAT HADIR, HARAP DAPAT MENYEDIAKAN PENGGANTI

2 - Email kan bukti pembayaran ke zalmilah@yahoo.com (maybank2u)/simpan slip pembayaran (ATM) dan bawa slip semasa kelas.
3 - Call/sms saya 019-3440384,inform payment dah dibuat
4 - Saya akan sms/emel alamat penuh di mana kelas akan diadakan.

yang berminat,boleh contact saya,tempat terhad.
kepada yang dah booking tempat by sms/email saya akan emel n sms...atau kalau saya terlepas pandang,pls contact semula yer?...

** BAGI YANG TIDAK BERKESEMPATAN MENGHADIRI KELAS, BOLEH PELAJARI MELALUI BUKU-BUKU BERKAITAN..
ADA JUAL DI SINI BUKU :
1- BEADS SEQUINS EMBROIDERY / SULAMAN MANIK LABUCI (RM39.90)
2- BEADS, CRYSTAL & THREAD EMBROIDERY (RM39.90)
3- SULAMAN BENANG & MANIK LABUCI (RM60.OO)
4 - A-Z SULAMAN MANIK (RM38.00)

HARGA BELUM TERMASUK POS. UNTUK DETAILS TENTANG BUKU2 TERSEBUT, BOLEH KLIK DI SEBELAH KIRI FP BAWAH --> "DAPATKAN BUKU2 BERKAITAN DI SINI"

[/size]

Quote:
nita --> saya dah emel yer..
wawa --> area kl,cheras & sekitarnya saya sedang cari tempat yg sesuai,jika ada cadangan tempat,boleh kemukakan.emel saya yer..kalau nak beli buku,sms boleh..call boleh..emel pun boleh..
rubiah --> kelas di johor,akan saya war2 kan di sini jika ada nnt..
iffa --> emmm..memasing bz..akak dah tgk ur fp,nice collections tapi lom sempat tinggalkan komen..nnt ada masa,akak dtg lagi..
sharon --> dah emel yer..
Laila --> aduyaii..jauhnya..emm manalah tau ek sampai sana nnt...saya akan inform yer..
Rohani -->salam.tq.no problemo nak share apa2 sahaja..


Monday, 4-May-2009 09:43 Email | Share | | Bookmark
ATTENTION

cover buku baru
cara melukis pola
cara menggunting & menjahit
View all 5 photos...
salam semua,

Dapatkan buku terbaru RJ - "MALAY TRADITIONAL ATTIRE/ PAKAIAN TRADISI MELAYU". Buku ini menunjukkan cara-cara menjahit baju kurung, kebaya, baju melayu dan lain-lain. Untuk gambaran lebih jelas tentang buku ini, semak di http://zalmilah.blogspot.com

Buku SULAMAN BENANG & MANIK LABUCI dijual pada harga RM55.00 mulai hari ini dan selagi stok masih ada. Harga asal buku RM60.00. Harga RM55 belum masuk pos.

Di kesempatan ini juga nak mintak maaf banyak2 coz memang tak ambik tempahan untuk masa sekarang kerana nak selesaikan urusan-urusan peribadi..heheheheh macam sibuk bebeno je ek?.. Tempahan hanya diterima kepada yang dah booking awal2 sahaja..iaini yang dah deal sebelum april 2009. Penjualan buku berjalan seperti biasa.

Kepada yang tinggalkan komen,maaf jika lambat respon.harap tidak berkecil hati yer..
Selamat maju jaya untuk anda semua..kepada beaders,..terus menghasilkan design2 yang meletup2.. ada masa nanti,ku akan datang melawat2 cuci mata..

terima kasih.


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net