Want your
own Fotopage?








 
KELAS-TEMPAHAN-JUALAN BUKU2 MANIK (019-3440384)

By: Nor Zalmilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-Mar-2011 09:36 Email | Share | | Bookmark
hai!!! i'm back... :)

buku sulaman glamor manik 3D - rm45 (tidak termasuk pos)
DVD sulaman manik labuci dan benang
Assalamualaikum/salam sejahtera...

setelah sekian lama menyepikan diri,saya kembali..
untuk permulaan boleh layari http://zalmilah.blogspot.com terdapat buku terbaru SULAMAN GLAMOR MANIK 3D & DVD SULAMAN MANIK,LABUCI & BENANG dari Rosita Jaafar

tentang aktiviti jahitan,kini saya kembali mengambil tempahan semula. kepada yang berminat boleh hubungi saya melalui emel/call/sms.

sekian,buat masa ini..ada masa sy update lagi yer..


Friday, 16-Oct-2009 04:31 Email | Share | | Bookmark
update...

 
 
 
View all 11 photos...
salam semua,..

memang lama x update fp ni...tak sempat nak masukkan gambar dan berceloteh panjang lebar.. Syawal..ada lagi,so selamat hari raya semua!!! mungkin kelewatan tapi masih boleh lagi kot..

maaf banyak2 kepada yang komen/bertanya di fp ini,tapi masih belum dibalas atau dijawab. Lately memang jarang bukak fp. So kepada sesiapa yang hendak bertanya,better emel shj.. saya juga nak maklumkan bahawa tempahan ditutup buat sementara waktu. Sangat sibuk, kesihatan pula kurang memuaskan..

kepada yang berminat hendak dapatkan buku, boleh lawati blog saya http://zalmilah.blogspot.com
Antara buku-buku yang saya jual :

1) SULAMAN MANIK LABUCI (RM39.90)
2) SULAMAN MANIK KRISTAL & BENANG (RM39.90)
3) TEKNIK MELAKAR CORAK SULAMAN manik,kristal dan benang (rm44)
4) TEKNIK MENJAHIT PAKAIAN TRADISI (rm44)
dan
WATER ERASEBALE PEN (RM8)
harap maklum yer semua...

oh ya, gambar-gambar yang di attach untuk entry kali ni adalah antara koleksi hari raya baru2 ni. Maaf kepada pelanggan yang tak sempat saya abadikan gambarnya di sini...Kepada semua terima kasih saya ucapkan.

kepada rakan2 seperjuangan manik sekelian,teruskan usaha kalian. selamat maju jaya...


Sunday, 23-Aug-2009 08:48 Email | Share | | Bookmark
BukuTeknik melakar corak sulaman- manik,labuci,kristal & benang

 
 
 
View all 4 photos...
terbaru di pasaran,karya Rosita Jaafar.
harga rm44 tidak termasuk pos.untuk lebih details boleh tengok di http://zalmilah.blogspot.com
pos laju rm7 semenanjung...

sangat berguna kepada kawan-kawan yang tercari-cari idea ketika mereka sesuatu corak...
sesiapa yang masuk pertandingan pada april lepas, hasil jahitan u all ada dalam buku ini..

jom dapatkan sekarang!!!


Sunday, 23-Aug-2009 08:42 Email | Share | | Bookmark
lagi tudung ala dato' ct

 
 
 
kali ni tak sempat nak bagi model2 gayakan..siap malam tu,terus packing..esoknya pos. model-model plak dah lena tidooo...


Monday, 29-Jun-2009 04:39 Email | Share | | Bookmark
gaun Noraini

lengan
lengan
lengan n tengah badan
View all 4 photos...
salam semua para sahabat...
selamat menyambut ramadhan..selamat berpuasa...

ini bukan yang terbaru..hheheeh macam biasa kemalasan melanda nak masukkan gambo dlm fp ni. tapi untuk menghilangkan kebosanan kawan2 tgk gambar yang sama je,saya update skit...

gaun labuh untuk majlis dinner noraini.di tampal lace pada lengan,tengah badan dan kaki baju...then,saya letak manik-manik kat lace tu..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net